Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 17. 9. 2021 (ukradel dve paleti keramičnih ploščic, Maročana ilegalno v Slovenijo,…)

17. 09. 2021 13:14

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah  prejeli  310 klicev občanov. 82 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

26  interventnih  klicev  je  bilo s področja kriminalitete, pet s področja mejnih  zadev  in tujcev,  39 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

V  Polenah,  na  območju  Policijske  postaje Slovenske Konjice, so sinoči obravnavali  prometno  nesrečo,  ki  jo  je  zaradi  vožnje z neprilagojeno hitrostjo, povzročil voznik osebnega vozila, ki je trčil v zaščitno ograjo. V trčenju se je hudo poškodoval.

V Mislinji so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil  skozi  vrata terase, je prostore preiskal in ukradel nekaj hrvaških kun. Lastnikom je škodo povzročil  še s poškodovanjem vrat.

S  parkirišča  poslovnega  prostora  na Ipavčevi ulici v Celju je v noči iz srede  na  četrtek  ukradel  dve  paleti  keramičnih  ploščic  in  lastniku povzročil za okoli 3.500 € škode.

Na  Lavi  v  Celju  so  obravnavali vlom v skladišče podjetja. Storilec je ukradel kompresor.

V  Celju, na Trgu celjskih knezov, so obravnavali tatvino kolesa znamke Le Grand, črne barve, vrednega okoli 300 €.

V  Sojeku,  na  območju  Policijske  postaje  Slovenske Konjice, je neznani storilec vlomil v osebno vozilo in iz denarnice ukradel gotovino.

Na  območju  Mestinja so  včeraj  izsledili dva državljana Maroka, ki sta ilegalno  vstopila  v  Slovenijo. Maročana sta se skrita v podvozju grškega tovornega vozila pripeljala iz Madžarske. Oba sta zaprosila za azil.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 0,766 seconds.