Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 18. 10. 2019 (traktor v hišo, poškodovanji vozil)

18. 10. 2019 09:25

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 76 interventnih dogodkov.

Vlom v osebno vozilo – Celje

Na Ulici Heroja Rojška v Celju smo obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel prenosni računalnik ter nekaj osebnih predmetov in denarja.

Vlom v stanovanjsko hišo – Lokrovec

V Lokrovcu, na območju Policijske postaje Celje, smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je več kosov zlatnine in nekaj gotovine.

Nesreča pri delu – Polzela

Na Polzeli smo včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Pri prekrivanju strehe je 46-letnemu delavcu zdrsnilo in je padel dobrih 7 metrov v globino. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Poškodovanje traktorja – Srževica

V Srževici, na območju Policijske postaje Šentjur, so policisti  obravnavali poškodovanje traktorja, na katerem lastnica ni zategnila ročne zavore in je traktor zdrsel po hribu in trčil v stanovanjsko hišo. Traktor je zaradi trčenja popolnoma uničen, škoda je nastala tudi na fasadi stanovanjskehiše.

Zaseg vozila – Velenje

V Velenju smo včeraj ustavili voznika, ki je med vožnjo telefoniral. Pri postopku smo ugotovili, da je vozil osebno vozilo kljub ukrepu prepovedi veljavnosti tujega vozniškega dovoljenja na območju Slovenije, zaradi česar smo mu vozilo zasegli.

Poškodovanji vozil – Celje

Na Bregu v Celju in na ulici Pod kostanji v Celju so policisti obravnavali dve namerni poškodovanji vozil.

Ilegalni prehod državne meje

V Imenem smo včeraj dopoldne izsledili štiri državljane Iraka, ki so ilegalno prestopili državno mejo. Po opravljenih postopkih smo jih predali hrvaškim varnostnim organom.

V gozdu na območju Dobovca smo danes okoli pol dveh zjutraj izsledili štiri ilegalne prebežnike, državljane Turčije. Postopki z njimi še potekajo.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,335 seconds.