Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 18. 2. 2022 (v trgovini odtujil za 1400 € artiklov, odtujili bakrene žlebove,…)

18. 02. 2022 14:44

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 287 klicev občanov. 88 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 41 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Na območju Slovenskih Konjic so obravnavali prometno nesrečo v kateri se je lažje telesno poškodovala voznica štirikolesnika, ki je zapeljala izven vozišča.

V Celju so obravnavali prometno nesrečo v kateri sta bila udeležena voznika osebnega vozila. Nesrečo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je trčil v voznico osebnega vozila zaradi prekratke varnostne razdalje. Voznica osebnega vozila je bila lažje telesno poškodovana.

Trem voznikom so policisti zasegli vozila zaradi neizpolnjevanja pogojev za vožnjo.

V Velenju so obravnavali tatvino v trgovini, ki je bila izvršena v soboto. Neznani storilec je odtujil različne artikle v vrednosti za okoli 1400 €.

V Velenju na Stantetovi ulici je neznani storilec poškodoval otroško gugalnico.

V Vojniku je neznani storilec iz dveh stanovanjskih hiš odtujil bakrene žlebove.

V Celju je neznani storilec iz delovnega stroja odtujil gorivo.

V Velenju na Efenkovi ulici je neznani storilec poškodoval parkirano vozilo.

V Kozjem je 43-letni moški vlomil v gostinski lokal. Policisti so mu odvzeli prostost in bodo zoper njega podali kazensko ovadbo.

M.S./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 1,758 seconds.