Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 18. 6. 2021 (ob parni eksploziji poškodovana delavca, motoris padel in se hudo poškodoval,…)

18. 06. 2021 13:02

Na  Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 328 klicev občanov. 86 klicev je bilo interventnih, sedem nujnih.

17  interventnih  klicev  je  bilo  s  področja kriminalitete, 6 s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 43 s področja prometne varnosti in 23 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj  so obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, sedem z lažjimi in 16 prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so včeraj okoli 19.30 ure obravnavali na  relaciji Vitanje – Spodnji Dolič, kjer je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel 43-letni motorist. Vozniku so izdali plačilni nalog.

Prometno   nesrečo  z  lažjimi  telesnimi  poškodbami  so  včeraj  zjutraj obravnavali na  Gregorčičevi ulici v Celju, kjer je voznica osebnega vozila na  prehodu  za  pešce trčila v 25-letno peško. Voznici so izdali plačilni nalog.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali sedemkrat.

Kriminaliteta

V podjetju na Ravnah na Koroškem so včeraj v dopoldanskih urah obravnavali nesrečo  pri  delu v kateri sta se poškodovala dva zaposlena, eden od njiju je hudo poškodovan. Nesreča se je zgodila pri čiščenju jame za talino, kjer je  prišlo do parne eksplozije. V eksploziji se je hudo poškodoval 23-letni delavec,  njegov 20-letni sodelavec pa lažje. O nesreči pri delu še zbirajo obvestila.

S tovornega vozila na delovišču v Velenju je storilec ukradel motorno žago.

Na  območju  Laškega  je  neznani  storilec  vlomil  v stanovanjsko hišo in ukradel več kosov zlatnine.

V  Liscah  na  območju Celja so obravnavali vlom v starejšo hišo, od koder storilec ni ničesar odnesel.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,120 seconds.