Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 19. 10. 2018 (zaseg vozila, z barvo nad več fasad)

19. 10. 2018 07:58

Zaseg vozila – Žalec

Žalski policisti so včeraj zasegli osebno vozilo 53-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in krepko pod vplivom alkohola. Alkotest mu je v zgodnjih dopoldanskih urah pokazal dobre dve promili alkohola v
krvi. Vse voznike ob tej priložnosti znova opozarjamo, da alkohol ne sodi za volan. Strokovnjaki ugotavljajo, da ima voznik pri eni promili alkohola v krvi močno zmanjšano sposobnost koncentracije in koordinacije, bistveno moteno reakcijo oči na svetlobo, zoženo vidno polje, zmanjšano možnost zaznavanja in ocenjevanja globine prostora ter tako zmanjšano pozornost, da na določene nevarnosti več sploh ne reagira. Reakcijski čas in z njim pot ustavljanja se povečujeta. Zato nikar ne uživajte alkohola če nameravate voziti.

Poškodovanje tuje stvari – Celje

Včeraj smo bili obveščeni o nekaj primerih poškodovanja tuje stvari. Na Jeretinovi ulici v Celju je neznani storilec z modro barvo poškodoval fasado stanovanjske hiše. Prav tako je z modro barvo polil fasado kapelice na Skaletovi ulici v Celju ter z modro barvo porisal nekaj bližnjih prometnih znakov. Na Janševi ulici v Celju pa je neznani storilec z rdečo barvo poškropil fasado prostorov krščanske baptistične Cerkve.

Tatvina – Celje

V Smrekarjevi ulici v Celju smo včeraj obravnavali tatvino. Medtem, ko je občanka iz vozila odnesla smeti, ji je neznani storilec iz vozila ukradel denarnico z dokumenti.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,958 seconds.