Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 19. 2. 2021 (mimo števca z elektriko napajali avtodome, pijan trčil v drevo,…)

19. 02. 2021 12:51

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 254 klicev občanov. 69 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

Cestni promet

Včeraj so na našem območju obravnavali enajst prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi telesnimi poškodbami.  

Na območju Slovenskih Konjic so včeraj zvečer, obravnavali 36-letnega voznika osebnega vozila, ki  je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drevo. Policisti so ugotovili, da je voznik vozil neregistrirano vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, na katerem je imel nameščeni različni registrski tablici. Prav tako je vozil pod vplivom alkohola, saj mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel 1,01 mg/l alkohola. Vozniku so policisti začasno zasegli vozilo in ga pridržali ter izdali plačilni nalog.

Policisti so na območju Šentjurja vozniku začasno zasegli vozilo, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemkrat.

Kriminaliteta

Neznani storilec je v noči na 18.2.0221 vlomil v trgovino na območju Dobje vasi, Ravne na Koroškem.  Storilec je ukradel več motornih žag.

Včeraj zjutraj so bili obveščeni, da je neznani storilec 17.2.2021 v Latkovi vasi, UE Žalec, iz prodajne police v trgovini odtujil udarno kladivo vredno okoli 400 €.

Neznani storilec je v obdobju zadnjih desetih dni vlomil skozi balkonska vrata v stanovanjsko hišo na Kozakovi ulici v Celju. Z vlomom je povzročil materialno škodo.

Na Rogli je naznani storilec od meseca septembra 2020 vlomil v stebriček za priključitev elektrike za napajanje avtodomov, na katerega so se mimo števca priklopili štirje uporabniki avtodomov. Povzročili so materialno škodo za okoli 400 €.

Policisti so na območju PU Celje obravnavali kaznivo dejanje Ponarejanje denarja, dve kaznivi dejani Grožnje in kaznivo dejanje Nasilje v družini.

M.S./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
135 queries in 0,739 seconds.