Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 2. 11. 2018 (tatvine, …)

02. 11. 2018 10:57

Od zadnjega poročanja smo na Celjskem in Koroškem obravnavali 31 prometnih nesreč. Ena prometna nesreča se je končala s hudimi telesnimi poškodbami, ena z lažjimi ter 29 z zvito pločevino na vozilih in škodo na objektih.

Hudo poškodovana kolesarka – Žalec

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v Žalcu. 67-letna kolesarka se je peljala po lokalni cesti iz Petrovč proti Dobriši vasi. Med vožnjo je z zadnjim kolesom zapeljala na kamen na vozišču, kar je imelo za posledico da je padla po vozišču ter se pri padcu hudo telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete smo obravnavali KD Hude telesne poškodbe, grožnjo, goljufijo, 16 tatvin, 4 nasilja v družini, 2 vloma ter 5 poškodovanj tujih stvari. Javni red in mir je bil kršen 15-krat na javnem kraju ter 9-krat v zasebnih prostorih.

Vlomi – Velenje

V Velenju so policisti obravnavali vlom v poslovni prostor iz katerega so nepridipravi odtujili 100 EUR menjalnega denarja, računalnik ter alkoholne pijače v vrednosti 40 EUR. Velenjski policisti so opravili tudi ogled vloma v garderobno omarico v enem izmed podjetij v Velenju iz katere je bilo odtujeno 120 eur gotovine.

Tatvina orodja – Celje

V torek smo bili obveščeni o tatvini orodja na Kraigherjevi ulici v Celju. Neznani storilec je prišel do odklenjene garaže ter iz nje odtujil več kosov električnega in ostalega orodja. Lastnika je oškodoval za okoli 300 eur.

Tatvina vozila – Celje

V sredo je bil v Celju odtujen osebni avto Renault Capture, reg. štev. CE JL-464, letnik 2014, svetlo rjave barve. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču večstanovansjke hiše Na otoku v Celju. Lastnica je oškodovana za okoli 10.500 EUR.

Tatvina kolesa – Celje

Celjski policisti so v sredo opravili ogled tatvine kolesa znamke Rog, ki je bil parkiran pred stanovanjskih blokom na Kajuhovi v Celju.

Tatvina vozila – Laško

V sredo smo bili obvešćčeni tudi o tatvini neregistriranega kolesa z motorjem znamke Tomos A3 v Radečah. Lastnik je oškodovan za okoli 500 eur.

Tatvina goriva – Žalec

Žalski policisti so opravili ogled tatvine goriva v Ločici ob Savinji naškodo enega izmed tamkajšnjih podjetij. Storilci so iz treh kombiniranih vozil in enega osebnega odtujili okoli 150 l nafte.

Nasilje v družini – Radlje, Velenje in Ravne

Na območju policijskih postaj Radlje, Velenje in Ravne Koroškem smo obravnavali štiri primere nasilja v družini. V vseh primerih smo storilcem izrekli ukrepe prepovedi približevanja.

Božidar Pezdevšek, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 0,879 seconds.