Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 20. 9. 2019 (vlomi, nesreče, poziv javnosti)

20. 09. 2019 11:44

Včeraj so na območju policijske uprave Celje obravnavali 77 interventnih dogodkov. 30 s področja prometne varnosti, 18 s področja javnega reda in miru, 14 s področja kriminalitete ter 15 z ostalih področij dela.

Vlom – Velenje

V Velenju je neznani storilec vlomil v prostore balinišča. Ukradel ni ničesar, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem okna in vrat.

Tatvina kolesa – Velenje

V Velenju so včeraj obravnavali tatvino kolesa znamke Gant. Storilec ga je ukradel iz kleti stanovanjskega bloka na Jenkovi ulici.

Tatvini goriva – Tepanje in Lopata

Na avtocestnem počivališču Tepanje so obravnavali tatvino dobrih 750 litrov goriva. Storilec ga je ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.

Tatvino goriva smo včeraj obravnavali tudi na avtocestnem počivališču Tepanje. V tem primeru je storilec dobrih 250 litrov goriva ukradel iz rezervoarja srbskega tovornega vozila.

Tatvina – Celje

Na Cesti na Dobrovo v Celju je neznani storilec z dvorišča stanovanjske hiše ukradel kolut z elektro kablom za visoko napetost in lastniku povzročil za okoli 400 € škode.

Nesreča pri delu – Šentjur

V popoldanskih urah so bili obveščeni o nesreči pri delu v Šentjurju. 31-letni državljan Kosova, ki je delal z mešalnim strojem, je med delom segel v boben stroja in si hudo poškodoval roko.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Slovenj Gradec

V Slovenj Gradcu se je včeraj, okoli 14.30 ure, zgodila prometna nesreča v kateri se je huje oškodoval 11-letni deček, državljan Italije. 24-letni voznik osebnega vozila je vozil po mestni ulici iz smeri Tomšičeve ulice proti I. osnovni šoli Slovenj Gradec. Ko je pravilno, po svoji strani vozišča zapeljal proti I. OŠ, je po hribu navzdol pripeljal s skirojem
11-letni fant. Voznik je ustavil, vendar je deček s skirojem kljub temu trčil v sprednji del njegovega vozila. V trčenju si je deček huje poškodoval nogo.

Poziv javnosti

Včeraj, okoli 17.45 ure, se je izven naselja Ivenca zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena kolesar in neznani voznik osebnega avtomobila črne barve. Kolesarju, ki je vozil iz smeri Frankolovega proti Ivenci, sta nasproti iz smeri Ivence pripeljali dve črni vozili, ki sta prehitevali kolono vozil. Kolesar se je poskušal izogniti trčenju in je zapeljal v desno z vozišča in padel po travniku. Po trčenju je kolesar odšel domov, naknadno pa je poiskal zdravniško pomoč v Splošni bolnišnici Celje, kjer so ugotovili, da se je pri padcu lažje poškodoval. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo očividce da pokličejo na telefonsko številko 113.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 1,389 seconds.