Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 21. 5. 2021 (s motornim kolesom trčil v srno, iz garderobne omarice odtujen denar,…)

21. 05. 2021 14:12

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah sprejeli 298  klicev občanov. 62 klicev je bilo interventnih.

9  interventnih  klicev  je  bilo  s  področja kriminalitete, 29 s področja prometne  varnosti,  9 s področja javnega reda in miru, ostali pa z ostalih področij dela policije.

Cestni promet

Obravnavali  so tri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami ter 11 z materialno škodo.

V  Žalcu  je  voznik  osebnega avtomobila izsilil prednost vozniku kolesa s pomožnim motorjem, ki je padel po vozišču in se lažje telesno poškodoval.

V  Ločici  pri  Vranskem  je na cesto pred voznika motornega kolesa skočila srna. Voznik je trčil v srno, padel, ter zadobil lažje telesne poškodbe.

V  Slovenskih  konjicah  je  prišlo  do  prometne nesreče z udeležbo štirih vozil.  Voznik  tovornega  avtomobila  se je približeval koloni vozil in je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v pred njim vozeč osebni avto, katerega pa  je  odbilo  v  še  dva  osebna  avtomobila, ki sta vozila pred njim.  V nesreči  se  je lažje telesno poškodovala sopotnica v enem izmed udeleženih osebnih avtomobilov.

V  Slovenj  Gradcu  in Žalcu  so policisti zasegli vozilo voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev javnega reda in miru so v zadnjih 24 urah  krat ukrepali 3 krat na javnih krajih in 3 krat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

Celjski  policisti  so obravnavali tatvino artiklov v eni izmed trgovin v Celju.

V  Slovenskih  konjicah  je  bilo  v  podjetju  vlomljeno  v dve garderobni omarici. Iz omaric je bila odtujena manjša količina denarja.

B.P./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
138 queries in 1,173 seconds.