Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 21. 9. 2018

21. 09. 2018 07:43

V zadnjih 24 urah so naši policisti obravnavali 14 prometnih nesreč. Ena se je končala s hudimi telesnimi poškodbami, 3 z lažjimi telesnimi poškodbami, 10 pa z materialno škodo.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila včeraj ob 16.08 uri v Slovenj Gradcu. Do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti s strani 26-letnega voznika motornega kolesa. Voznik motornega kolesa je vozil po kolesarski stezi iz Mislinje proti Slovenj Gradcu. Ko se je pripeljal do križišča z lokalno cesto je izsilil prednost vozniku osebnega avtomobila, ki je pravilno vozil po lokalni cesti. Med vozili je prišlo do trčenja v katerem se je voznik motornega kolesa hudo telesno poškodoval.

Včeraj smo v poročilu omenili prometno nesrečo med kolesarjem in voznico osebnega avtomobila, ki se je zgodila v sredo ob 13.52 uri v Celju. Iz bolnišnice Celje so nas obvestili, da je 60-letni kolesar, ki je bil odpeljan v bolnišnico Celje na zdravljenje, zaradi poškodb umrl.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tri tatvine, tri vlome ter poškodovanje tuje stvari. Policisti so enkrat intervenirali na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru.

Vlomljeno je bilo v hišo v Celju, odtujena je bila zlatnina.

Žalski policisti so opravili ogled vloma v poslovni prostor, kjer so nepridipravi odtujili gumijasti čoln, mini kros motor ter nekaj orodja.

Ogled vloma v poslovni prostor so opravili tudi celjski policisti. Lastniki pogrešajo računalnik, odtujeno pa je bilo tudi nekaj menjalnega denarja.

Božidar Pezdevšek, vodja centra, višji samostojni policijski inšpektor II, Policijska uprava Celje

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 1,389 seconds.