Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 24. 1. 2020 (poskus vloma in več poskusov goljufije)

24. 01. 2020 09:13

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 63 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročajo o 18 prometnih nesrečah.

O jutranji, v kateri je voznik tovornega vozilana prehodu za pešce, izven naselja Šentjanž pri Dravogradu, trčil v 14-letnega fanta, ki je pravilno prečkal vozišče, so včeraj že poročali. 14-letni pešec se je v prometni nesreči hudo poškodoval. Voznika, 39-letnega državljana Bosne in Hercegovine, so pridržali in ga bodo danes privedli na sodišče.

Poleg omenjene so včeraj obravnavali še 4 prometne nesreče z lažjimi poškodbami udeleženih in trinajst z materialno škodo na vozilih in objektih.

Na Polzeli so zasegli osebno vozilo voznici, ki je vozila brez vozniškega dovoljenja.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali desetkrat, od tega šestkrat v javnih prostorih. Dva kršitelja so pridržali.

S področja kriminalitete poročajo o 12 kaznivih dejanjih.

Poskus vloma – Vitanje

Na območju Vitanja je neznani storilec poskušal vlomiti v cerkev, kar mu ni uspelo. Škodo je povzročil s poškodovanjem trojnih vrat.

Poskus goljufije – Tepanje

Na območju Tepanja smo sinoči, okoli 20. ure, obravnavali tri poskuse goljufije. Neznana starejša, sivolasa moška, eden je nosil očala, manjkalo mu je nekaj zob, sta se pripeljala s starejšim osebnim vozilom Opel Corsa, rdeče barve, hrvaških registrskih številk in sta na bencinskem servisu, v gostinskem lokalu in trgovini v Tepanju poskušala pretentati zaposlene pri menjavi denarja. Vse prodajalke so bile pozorne, tako, da jima goljufije niso uspele.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 2,286 seconds.