Poročilo Policijske uprave Celje: petek 24. 6. 2022 (iz rezervoarja tovornega vozila ukradli 250 litrov goriva, neznanec vozilu prerezal pnevmatiki, …)

24. 06. 2022 10:43

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 283 klicev občanov. 81 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

30 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Včeraj so obravnavali nesrečo s smrtnim izidom, dve prometni nesreči s hudimi poškodbami, pet z lažjimi in enajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Od ostalega dogajanja izpostavljajo tatvino, požar in poškodovanje tuje stvari.

Na avtocestnem počivališču Tepanje so obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec je iz rezervoarja hrvaškega tovornega vozila ukradel okoli 250 litrov goriva.

V podjetju v Zbelovem so v dopoldanskih urah obravnavali požar. Do požara je prišlo zaradi vžiga prahu v peskalnem stroju. Tuja krivda je izključena.

Na Kovinarski ulici v Celju so obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je na osebnem vozilu prerezal dve pnevmatiki.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,059 seconds.