Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 24. 9. 2021 (zaradi neprilagojene hitrosti s ceste, odtujil žgane pijače in cigarete,…)

24. 09. 2021 12:14

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah prejeli 245 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

7  interventnih  klicev  je  bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 35 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

S  področja  cestnega  prometa policisti poročajo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in devetnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prvo  prometno  nesrečo z lažjimi poškodbami so obravnavali včeraj zjutraj okoli  07:15  ure  v  Slovenj  Gradcu,  kjer  je voznik osebnega avtomobila izsilil  prednost  voznici  osebnega  avtombila,  ki  se je v trčenju lažje telesno poškodovala.

Drugo  prometno  nesrečo z lažjimi poškodbami so obravnavali danes zjutraj okoli  03:20  ure  na  relaciji iz Ljubnega proti Logarski dolini,  kjer je voznica  osebnega  vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zepeljala iz vozišča ter se prevrnila. Zadobila je lažje telesne poškodbe.

V  Celju  in  Velenju  so policisti voznikoma zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozili.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali šestkrat.

S področja kriminalitete izpostavljajo vlom, poskus vloma ter tri tatvine.

Danes  zjutraj  je  bilo  vlomljeno v gostinski lokal v Štorah. Storilec je odtujil žgane pijače ter cigarete v vrednosti okoli 1.000 Eur.

Na Zoisovi ulici v Celju so policisti opravili ogled poskusa vloma v osebni avto. Z vlomom je na vozilu nastala škoda za 400 Eur.

V Celju,  pred šolskim centrom Lava,  so obravnavali tatvino kolesa znamke Fokus, črne barve.

Celjski   policisti   so   v  Celju  obravnavali  tudi  tatvino  orodja  iz odklenjenega objekta, ki se obnavlja.

V  Radljah ob Dravi je neznani storilec izpred mizarske delavnice odtujil 1 m3 rezanega smrekovega lesa.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,846 seconds.