Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 25. 10. 2019 (hude poškodbe v nesreči, zasega vozil)

25. 10. 2019 08:28

Za policisti je relativno miren dan. Včeraj so na telefonsko številko policije za nujne klice 113 na Operativno komunikacijskem centru PU Celje sprejeli 260 klicev, od tega 67 obvestil o interventnih dogodkih. S področja prometa poročajo o 8 prometih nesrečah z materialno škodo in eni prometni nesreči, ki se je končala s hudimi telesnimi poškodbami. Javni red in mir je bil kršen šestkrat na javnem kraju. S področja kriminalitete so obravnavali KD Grožnje, 3 tatvine, 3 poškodovanja tuje stvari ter vlom.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Velenje

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila včeraj dopoldne na parkirišču pred trgovskim centrom Lidl v Velenju. 75-letni voznik osebnega avtomobila je zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v 70-letno peško, ki je padla po tleh ter se pri padcu huje telesno poškodovala. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v bolnico Celje, kjer so ji nudili medicinsko pomoč.

Zasega vozil – Laško in Celje

V Laškem so imeli policisti v postopku voznika neregistriranega osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so mu zasegli vozilo, napisali pa bodo tudi obdolžilni predlog.

Tudi policisti v Celju so imeli v postopku voznika, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Tudi temu vozniku so policisti zasegli osebni avto in zoper njega napisali obdolžilni predlog za sodišče.

Tatina lesa – Črna na Koroškem

Na območju Črne na Koroškem je neznani storilec iz gozda odtujil 10 kubičnih metrov posekanih in za prevoz pripravljenih hlodov macesna in smreke. Lastnik je oškodovan za okoli 1.000 eur.

Tatvina registrskih tablic – Celje

V Celju so nepridipravi iz parkiranega osebnega avtomobila odtujili obe registrski tablici.

Vlom – Velenje

Vlomljeno je bilo v gradbeno barako na gradbišču v Velenju. Storilec je pregledal notranjost, vendar ni nič odtujil.

Božidar Pezdevšek, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,527 seconds.