Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 26. 10. 2018 (vlom, tatvina, požar, nesreče pri delu)

26. 10. 2018 16:07

Vlom v stanovanjsko hišo – Laško

V Spodnji Rečici, na območju Policijske postaje Laško, so policisti včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je več zlatnine in gotovino.

Tatvina goriva – Lopata

Na avtocestnem počivališču Lopata so policisti obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec je okoli 700  litrov nafte ukradel iz rezervoarja madžarskega tovornega vozila.

Nesreči pri delu – Rogaška Slatina, Celje in Slovenj Gradec

V podjetju v Rogaški Slatini so včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 38-letni zaposleni se je poškodoval pri delu s strojem za krojenje plošč. Tuja krivda je izključena.

Nesrečo pri delu so včeraj obravnavali tudi v Celju. Pri menjavi peči v hiši se je pri rezanju pločevine s kotno brusilko poškodoval 41-letni moški. Tudi v tem primeru je tuja krivda izključena.

V Završah, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, se je pri čiščenju snegobranov poškodoval 65-letni domačin. Ko je sestopal s strehe je lestev zdrsnila, zato je padel približno štiri metre v globino na asfaltna tla. Tuja krivda je izključena.

Požar – Slatina pri Ponikvi

V Slatini pri Ponikvi je včeraj med obratovanjem zagorel večji delovni stroj. Tuja krivda za nastanek požara, v katerem je nastalo za dobrih 30.000 € materialne škode, je izključena.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
132 queries in 0,757 seconds.