Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 26. 11. 2021 (pijan na vlaku nadlegoval potnike in osebje, krepko pijan povzročil prometno nesrečo,…)

26. 11. 2021 14:35

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh  dneh  prejeli 190 klicev občanov. 56 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

12  interventnih  klicev  je  bilo s področja kriminalitete,  27 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in enajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Na  območju  Šoštanja so okoli 18. ure obravnavali prometno nesrečo, ki jo je  povzročil  voznik  osebnega  vozila, ki je zapeljal na nasprotno smerno vozišče  in  trčil  v  osebno  vozilo  voznice,  ki  je pravilno pripeljala nasproti.  Povzročitelj,  ki  je vozil krepko pod vplivom alkohola, se je v trčenju  lažje  poškodoval. Povzročitelja bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petkrat.

Včeraj  nas je sprevodnica potniškega vlaka obvestila, da je na vlaku pijan moški,  ki  žali  in  nadleguje potnike in osebje.  Na železniški postaji v Laškem  so  moškega  pospremil  z vlaka in mu zaradi nedostojnega ravnanja izdali plačilni nalog.

V  Lokovini so  obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec ni ničesar ukradel, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem dvojnih vrat.

V  Gotovljah  so  obravnavali poskus vloma v skladiščne prostore podjetja. Storilcu  ni  uspelo  vstopiti  v  skladišče, lastniku je škodo povzročil s poškodovanjem panelne stene skladiščne hale.

Včeraj so  bili  obveščeni,  da je na velenjskem območju neznani storilec vlomil v prostore krajevne skupnosti in ukradel sef z nekaj gotovine.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
141 queries in 0,744 seconds.