Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 27. 11. 2020 (požar, vozil močno pijan,…)

27. 11. 2020 13:20

Na  Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 275 klicev občanov.  49 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Prometna varnost

S  področja  cestnega  prometa poročamo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami  in  petih   z  materialno  škodo.  Prometni  nesreči  z lažjimi poškodbami  so  obravnavali  na območju Velenja in na avtocesti na območju Žalca.

Na  Velenjskem območju se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča. Na avtocesti, v bližini izvoza Žalec, se je lažje poškodoval voznik tovornega vozila, ki je trčil v zaščitno betonsko ograjo.

Dvema osebama, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo so zasegli vozili.

V  Otiškem  vrhu so vozniku zasegli tovorno vozilo. V  Straži so vozniku, ki  je  vozil brez vozniškega dovoljenja in krepko pod vplivom alkohola,  v krvi je imel več kot promilo in pol alkohola, zasegli osebno vozilo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat.

Kriminaliteta

Okoli  15.  ure  so bili obveščeni o požaru. V Dovžah je zagorelo ostrešje pomožnega  gospodarskega  objekta.   V  požaru  je nastalo za okoli 4.000 € materialne škode. Tuja krivda je izključena.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,826 seconds.