Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 27. 12. 2019 (poškodba ob uporabi pirotehnike, zaseg pirotehnike,…)

27. 12. 2019 12:34

Na območju Policijske uprave Celje smo od torka do danes obravnavali 157 interventnih dogodkov. Policisti so obravnavali 10 kršitev javnega reda in miru na javnem kraju, 15 kršitev v zasebnem prostoru, 5 prometnih nesreč z lažjimi telesnimi poškodbami in 11 z materialno škodo. Na področju kriminalitete so obravnavali 19 različnih kaznivih dejanj in sicer, vlome, tatvine, lahke telesne poškodbe, grožnjo in nasilje v družini.

Torek, 24. december 2019

Vlom v hišo – Mozirje
Policisti PP Mozirje so v torek obravnavali vlom v stanovanjsko hišo od koder je neznani storilec odtujil vrednejše predmete in gotovino.

Vlom v stanovanje – Celje
Prav tako so v Celju policisti obravnavali vlom v stanovanje skozi terasna vrata od koder je neznani storilec odtujil vrednejše predmete.

Sreda, 25. december 2019

Poškodba s pirotehničnimi sredstvi – Rogatec

V sredo so policisti na območju Rogatca obravnavali poškodbo 54 letnega občana, kateri se je lažje telesno poškodoval pri streljanju s pištolo za rakete.  Zaradi prekrška bodo policisti zoper njega uvedli hitri postopek.
 
Četrtek, 26. december 2019

Zaseg pirotehničnih sredstev – Rajnkovec

Včeraj so policisti na mejnem prehodu za obmejni prehod Rajnkovec pri vstopu v državo, 18 letnemu državljanu Slovenije zasegli 196 petard. Zaradi prekrška bodo policisti zoper njega uvedli hitri postopek.

Zaseg vozil

Od torka do danes so policisti na območju PU Celje zaradi kršitev Zakona o pravilih cestnega prometa, zasegli 6 vozil. 4 zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja in 2 vozili zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Ilegalni prehod

Na območju Rogatca so policisti v torek izsledili dva državljana Pakistana, ki sta ilegalno prestopila državno mejo. Med postopkom sta zaprosila za azil in bila odpeljana v azilni dom.

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,790 seconds.