Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 28. 1. 2022 (pijana voznica povzročila nesrečo, poškodba pri delu z žerjavom,…)

28. 01. 2022 12:43

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 215 klicev občanov. 49 klicev je bilo interventnih.

13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 21 s področja prometne varnosti in 6 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa policisti poročajo o prometni nesreči z lažjimi in sedmih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami so nekaj pred 14. uro obravnavali izven naselja Sele na območju Slovenj Gradca. Prometno nesrečo je zaradi neprilagojene hitrosti povzročil voznik osebnega vozila, ki je med prehitevanjem drugega osebnega vozila izgubil oblast nad vozilom in trčil v drugo vozilo. V nesreči je bil lažje telesno poškodovan sopotnik v vozilu povzročitelja.

Policisti PP Slovenske Konjice so včeraj v popoldanskem času v Zrečah obravnavali prometno nesrečo v kateri je nastala materialna škoda. Prometno nesrečo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je zaradi nepravilne strani vožnje trčila v drugo vozilo. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznica vozila pod vplivom alkohola, saj ji je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,42 mg/l miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper voznico bodo policisti podali plačilni nalog.

S področja kriminalitete izpostavljajo vlom v stanovanjsko hišo na območju Šentjurja, iz katere je neznani storilec v dopoldanskem času odtujil gotovino.

Na območju Podkraja pri Velenju je neznani storilec odtujil starejše osebno vozilo znamke Renault Clio registrskih oznak CE FI-238.

Obravnavali so še kaznivo dejanje Nasilje v družini in kaznivo dejanje Grožnje.

Šentjurski policisti so včeraj obravnavali požar na delovnem stroju, do katerega je prišlo med obratovanjem stroja zaradi kratkega stika na motorju. Požar so pogasili gasilci, nastala je materialna škoda, tuja krivda je izključena.

Včeraj nekaj pred 23. uro so bili obveščeni o požaru na objektu v Šmatevžu na območju Gomilskega. Policisti so na kraju ugotovili, da je do požara prišlo zaradi preboja ognja na peči oz. dimniku. Zagorela je streha objekta in več orodja, poškodovan ni bil nihče. Požar so pogasili gasilci. Policisti nadaljujejo z ogledom in zbiranjem obvestil.

Na območju Raven na Koroškem, se je včeraj pri delu z žerjavom lažje poškodoval delavec. Tuja krivda je izključena.

M.S./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 2,044 seconds.