Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 29. 10. 2021 (izruvaj in ukradel 25 manjših smrek, pri vzvratni vožnji zbila mladoletnika,…)

29. 10. 2021 13:33

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 211 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih.

21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 24 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Včeraj so  obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in sedem prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno  nesrečo  z lažjimi poškodbami so obravnavali na parkirišču ulice Toneta  Melive  v  Slovenskih Konjicah, kjer je voznica osebnega vozila pri vzvratni  vožnji spregledala mladoletnega pešca in je trčila vanj. Deček se je  pri  padcu  lažje  poškodoval.  Voznici so zaradi nepravilnega premika izdali plačilni nalog.

Dvema voznikoma,  ki  nista  izpolnjevala  pogojev  za vožnjo, so zasegli vozili.

Zaradi kršitev  javnega reda in miru so včeraj šestkrat ukrepali v javnih prostorih.

S področja kriminalitete policisti poročajo o treh tatvinah.

Iz  osebnega  vozila,  parkiranega  na  parkirišču  pokopališča v Ločah, je neznani  storilec  ukradel dve bančni kartici. Z eno kartico je opravil več manjših nakupov na območju Celja.

Z  osebnega  vozila  parkiranega  na parkirišču ulice Pod lipami v Celju je neznani storilec ukradel obe registrski tablici.

Na Lopati je neznanec s parcele izruval in ukradel 25 manjših smrek.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 1,105 seconds.