Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 29. 3. 2019 (hišna preiskava, poškodovan jadralni padalec)

29. 03. 2019 09:34

Na območju Policijske uprave Celje smo včeraj obravnavali 64 interventnih dogodkov.

Poskus tatvine osebnega vozila – Žalec

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o poskusu tatvine osebnega vozila znamke VW Golf 5, parkiranega na Čopovi ulici v Žalcu. Storilcu vozila ni uspelo odpeljati.

Hišna preiskava – Velenje

Na območju Velenja smo včeraj opravili hišno preiskavo s področja prepovedanih drog. Pri domačinu smo našli in zasegli manjšo količino prepovedane droge konoplje, digitalno tehtnico in starejšo puško.

Poskus vloma v frizerski salon – Dobja vas

V Dobji vasi, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, smo obravnavali poskus vloma v frizerski salon. Storilcu v salon ni uspelo vstopiti, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem ključavnice in kljuke vhodnih vrat.

Poškodovanje tuje stvari – Rimske Toplice

Včeraj smo bili obveščeni o poškodovanju strehe osnovne šole v Rimskih Toplicah. Neznani storilci so hodili po kovinski strehi in jo poškodovali ter lastnikom povzročili za okoli 500 € škode.

Poškodba jadralnega padalca – Šentvid pri Grobelnem

Na območju Šentvida pri Grobelnem se je včeraj pri treningu z jadralnim padalom poškodoval 47-letni moški. 47-letnik je pri pristanku na poligonu jadralnih padalcev trčil v bližini parkirano osebno vozilo, pri čemer si je poškodoval nogo. Tuja krivda je izključena.

Ilegalni prestop državne meje

Policisti Postaje prometne policije Celje so včeraj popoldne na avtocesti na območju Šentjurja, ustavili voznika osebnega vozila, ki je v vozilu ilegalno prevažal šest kitajskih državljanov, štiri na sedežih in dva v prtljažnem delu vozila. Kitajske državljane, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo bomo danes predali hrvaškim varnostnim organom. Voznika, ki jih je proti plačilu je prevažal, smo pridržali in ga bomo kazensko ovadili.

Pijani voznik – Slovenj Gradec

Danes, okoli pol štirih zjutraj, smo imeli v Slovenj Gradcu v postopku voznika osebnega vozila, ki je v bližini bolnišnice trčil v steber. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je 28-letni voznik vozil krepko pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal, da je imel več kot 2 promili alkohola v krvi. Voznika smo pridržali do streznitve.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,612 seconds.