Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 30. 11. 2018

30. 11. 2018 12:34

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 67 interventnih dogodkov.

Ilegalni prehod državne meje – Rogatec

Na območju Rogatca smo včeraj prijeli dva državljana Kosova, stara 26 in 35 let, ki sta ilegalno prečkala državno mejo. Oba smo po opravljenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Iskalna akcija – Črna na Koroškem

Včeraj smo na območju Črne na Koroškem nadaljevali z iskalno akcijo pogrešanega 74-letnega občana. V iskanju je sodelovalo 97 oseb. Poleg policistov so sodelovali pripadniki gorskih reševalnih služb Koroška in Celje, gasilci Prostovoljnega društva Črna in lovci. Pri iskanju sta bila v pomoč helikopterja Slovenske vojske in Policije. Pogrešanega nismo našli.

Požar – Teharje

Okoli štirih zjutraj smo bili obveščeni o požaru. Na Teharjah je zagorelo v mansardi več stanovanjske hiše. Ogenj je mansardni del hiše v celoti uničil. Kriminalisti še opravljajo ogled kraja požara.

Opozorilo:

Vse voznike, še posebej voznike tovornih vozil opozarjamo, da naj z vozil skrbno očistijo led preden gredo na pot. Včeraj smo namreč na avtocesti, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, obravnavali primer, ko je med vožnjo s tovornega vozila večji del ledu padel na osebno vozilo in ga
poškodoval.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 0,796 seconds.