Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 4. 3. 2022 (zagorelo v garaži stanovanja, huje poškodovana smučarka,…)

04. 03. 2022 09:55

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. dneh prejeli 319 klicev občanov. 65 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 32 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Včeraj dopoldne so bili obveščeni, da je v Štorah zagorelo v garaži stanovanjske hiše. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil so ugotovili, da je do požara prišlo, ker je lastnik stanovanjske hiše v garaži varil blatnik vozila, pri čemer je avto zagorel, ogenj se je nato razširil še na poslopje. Lastnik se je nadihal dima, zato so ga z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico. V omenjenem primeru policisti zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Na območju Vojnika so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi manjše okno na zadnji strani stanovanjske hiše, je prostore preiskal in ukradel gotovino.

Na Rogli so včeraj obravnavali nesrečo na smučišču. 44-letna smučarka je na progi padla in se hudo poškodovala. Tuja krivda je izključena.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 2,097 seconds.