Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 5. 3. 2021 (trčil v voznika električnega skiroja, na avtomobilu naredil rise ter z lepilom zalil ključavnico in steklo,…)

05. 03. 2021 10:58

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 222 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Cestni promet

Na našem območju so policisti včeraj  obravnavali  eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, dve z lažjimi in deset prometnih nesreč z materialno škodo.

Glede  razjasnitve  okoliščin  prometne  nesreče so v novici tukaj že poslali zaprosilo očividcem.

Prometni  nesreči  z  lažjimi  poškodbami  so  obravnavali  v  Celju in na Ponikvi.

Prvo  prometno  nesrečo  z  lažjimi  poškodbami so obravnavali v jutranjih urah,  ko  je  v  Celju  voznik  osebnega vozila na dovozni cesti v bližini trgovine  ne  Opekarniški  ulici,   trčil  v  voznika električnega skiroja. Voznik skiroja se je v trčenju lažje poškodoval.  Obema so izdali plačilna naloga.

V  dopoldanskih  urah  se  ja  na  Ponikvi lažje poškodoval voznik kolesa z motorjem,  ki je padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Sledi hitri postopek.

Na  območju  Radelj ob Dravi so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez  vozniškega  dovoljenja.  Na  vozilu  je  imel  nameščeni dve različni registrski tablici, obe pripadata drugima voziloma.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat.

Kriminaliteta

Na parkirišču Ulice V. prekomorske brigade v Celju je neznani storilec z ostrim  predmetom  na osebnem vozilu naredil več risov, zalepil ključavnico ter z lepilom namazal še steklo na vozilu. Lastniku je z dejanjem povzročil za okoli 500 € škode.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
149 queries in 7,243 seconds.