Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 5. 7. 2019 (tatvina kolesa z motorjem, Poljakinji zasegli teleskopsko palico,…)

05. 07. 2019 14:27

Včeraj so policisti na območju naše policijske uprave obravnavali 77 interventnih dogodkov. Od obravnavanega dogajanje izpostavljamo prijetje ilegalnih prebežnikov, zaseg teleskopske palice, vlom v počitniško hišico ter tatvino skuterja.

Prijetje ilegalnih prebežnikov – Bistrica ob Sotli

Na območju Bistrice ob Sotli so včeraj izsledili 19 ilegalnih prebežnikov, 12 državljanov Pakistana in 7 državljanov Bangladeša. Po vseh opravljenih postopkih so jih danes vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Zaseg teleskopske palice – avtocestno počivališče Zima

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so včeraj na avtocestnem počivališču Zima poljski državljanki zasegli teleskopsko palico.

Vlom v počitniško hišico – Podolševa

Na Podolševi, na območju Policijske postaje Mozirje, so obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je ukradel več različnega električnega orodja, televizor, radio ter nekaj steklenic vina.

Tatvina kolesa z motorjem – Celje

V večernih urah so bili obveščeni o tatvini skuterja znamke Peugeot Speedfight, registrskih številk CE ZF 03, črno rdeče barve. Neznani storilec je zaklenjeno kolo z motorjem ukradel izpred stanovanjskega bloka na Opekarniški ulici v Celju. Spodaj prilagamo sliko ukradenega motornega kolesa. Če ga kje opazite, to prosim sporočite na policijo.

peugeot-speedfight-2-slika-93379976

Zasegi vozil – Mislinjska Dobrava, Celje in Žalec

V Mislinjski Dobravi so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. V Celju so zasegli kolo z motorjem mladoletnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Kolo z motorjem je bilo najverjetneje predelano. Kolo z motorjem so vozniku včeraj zasegli tudi v Žalcu. Tudi ta je vozil brez vozniškega dovoljenja.

rokov-tek-2019-klik

rokovo-poletje-2019-klik

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
141 queries in 1,017 seconds.