Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 7. 5. 2021 (divjak ob omejitvi 50 km/h vozil 124 km/h, tudi Romun divjal z dvakratno hitrostjo omejitve,…)

07. 05. 2021 13:45

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah  prejeli 263 klicev občanov. 56 klicev je bilo interventnih.

13   interventnih  klicev  je  bilo  s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih  zadev  in tujcev, 20 s področja prometne varnosti in  13 s področja javnega reda in miru.

Pestro dogajanje so policisti včeraj obravnavali na področju cestnega prometa.

V  Žalcu  so  obravnavali  zelo pijanega voznika, Romun je na avtocestnem viaduktu Slatina vozil 203 km/h, Na Ljubečni je voznik osebnega vozila pri omejitvi 50 km/h vozil 124 km/h in pobegnil pred policisti.

V  Žalcu so včeraj dopoldne obravnavali prometno nesrečo, ki jo je  zaradi nepravilnega  premika  povzročil  pijan  voznik osebnega vozila, ki je imel nekaj  manj  kot dve promili alkohola v krvi. V trčenju dveh osebnih vozil, na  srečo  ni  bil  nihče  poškodovan.   Povzročitelju prometne nesreče so začasno odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Na   avtocestnem   viaduktu   Slatina so včeraj   obravnavali  voznika italijanskega  osebnega  vozila,  sicer  romunskega  državljana,  ki je pri omejitvi  hitrosti  100 km/h, vozil 203 km/h. Vozniku so izrekli globo, ki jo je poravnal na kraju.

Pri  radarski  kontroli  na  Ljubečni so včeraj zaznali voznika osebnega vozila,  ki  je v naselju vozil 124 km/h in na znake policistov ni ustavil. Vozilo so v nadaljevanju izsledili na območju Vojnika, o vozniku zbirajo obvestila.

Kriminaliteta

Občanka  nas  je  včeraj  obvestila, da je v toaletnih prostorih trgovskega centra  v Celju pozabila telefon, ki ga je očitno nekdo našel in odnesel. V omenjenem primeru obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja zatajitev.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,817 seconds.