Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 7. 6. 2019 (drzna tatvina)

07. 06. 2019 09:27

Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 80 interventnih dogodkov. 38 s področja prometne varnosti, 21 s področja javnega reda in miru, 8 s področja kriminalitete ter 13 iz ostalih področij dela policije.

Obravnavali so 22 prometnih nesreč, ki so se vse končale z materialno škodo. 11 krat smo intervenirali na javnem kraju. Opravili smo ogled 5 tatvin in vloma, obravnavali smo KD Nasilja v družini.

Drzna tatvina – Šmarje pri Jelšah

V Šmarju pri Jelšah je neznani storilec vstopil v oklenjeno stanovanjsko hišo, v času ko sta bila oškodovanca na terasi. Pregledal je prostore ter odtujil denarnico z gotovino ter bančnimi karticami.

Tatvina kolesa z motorjem – Celje

V Celju, na Ulici 5. prekomorske brigade so policisti opravili ogled tatvine kolesa z motorjem Yamaha.

Tatvina kolesa – Velenje

Tatvino kolesa so obravnavali policisti PP Velenje. Tatvina je bilastorjena na Šlandrovi cesti v Velenju.

Poskus vloma – Celje

V Trnovljah pri Celju so neznanci skušali vlomiti v stanovanjsko hišo,vendar jim to ni uspelo, so pa z vlomom povzročili za 100 eur materialneškode.

Požar – Celje in Žalec

V Novi vasi v Celju je zagorel osebni avto. Policisti in gasilci so ugotovili, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi.

V Kaplji vasi v Žalcu pa je zagorela lesena uta. Tudi v tem primeru je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi. Škodo ocenjujejo na okoli 5.000 Eur.

Božidar Pezdevšek, PU Celje

koncert-nana-milcinski-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 2,795 seconds.