Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 9. 4. 2021 (rop trafike, iz šole ukradel prehranske izdelke, zagorel pralni stroj,…)

09. 04. 2021 15:11

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah   prejeli 285 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

16  interventnih  klicev  je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih  zadev in tujcev, 19 s področja prometne varnosti ter prav tako 19 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

S  področja  cestnega  prometa policisti poročajo o  eni prometni nesreči z lažjimi poškodbami in šestih z materialno škodo.

Prometno  nesrečo  z  lažjimi poškodbami so nekaj čez poldne obravnavali v Preseki,  na  območju  Policijske postaje Mozirje. Povzročila jo je voznica osebnega  vozila,  ki  je  med  prehitevanjem  trčila v kombinirano vozilo, zaradi  česar  je  voznik  zapeljal z vozišča, v obcestni jarek. V prometni nesreči  so  se lažje poškodovali vsi trije udeleženci, povzročiteljica ter voznik  kombiniranega vozila in njegov sopotnik. Povzročiteljici so zaradi povzročitve prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru  so  devetkrat  ukrepali v javnih prostorih in enkrat v zasebnih.

Kriminaliteta

Okoli  16.  ure  so  na  Stanetovi  ulici v Celju obravnavali rop trafike. Neznani  moški,  oblečen  v  temna  oblačila, je v trafiki z nožem zagrozil zaposleni in zahteval denar. Ko je dobil gotovino je zbežal.

V Mežici je neznani storilec vlomil v skladišče pri osnovni šoli in ukradel za okoli 150 € prehranskih izdelkov.

V  Vodicah  pri  Slivnici,  na  območju  Policijske  postaje  Šentjur,  so obravnavali  požar.  Nekaj  čez  13.  uro  so  bili  obveščeni,  da  je  v stanovanjski  hiši zagorel pralni stroj.  Tuja krivda za nastanek požara je izključena. Pri gašenju požara se je lastnica poškodovala.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
137 queries in 0,795 seconds.