Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 9. 7. 2021 (avtomobil “zbežal” po travniku in prebil zid hiše, ukradel telička,…)

09. 07. 2021 09:31

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.urah  prejeli 230 klicev občanov. 78 klicev je bilo interventnih.

20  interventnih  klicev  je  bilo  s področja kriminalitete,  2 s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 30 s področja prometne varnosti in 28 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj  so  na  našem  območju  obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in  deset prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno  nesrečo z lažjimi poškodbami so sinoči obravnavali v Celju, kjer je  voznica  osebnega vozila pri vzvratni vožnji trčila v voznika motornega kolesa, ki je padel in se lažje poškodoval.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in miru so  devetkrat ukrepali v javnih in prav tolikokrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

Včeraj  ponoči  je  neznani  storilec v Ložnici pri Žalcu vlomil v poslovne prostore in iz blagajne ukradel menjalni denar.

Na  avtocestnem počivališču Tepanje so obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec ga je dobrih 400 litrov ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

Na  območju  Ljubnega so včeraj zjutraj obravnavali sum storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti. Občanka je pustila vozilo v teku in stekla  v  hišo  po  telefon,  ki  ga  je pozabila, vozilo pa je v tem času zdrselo okoli 90 m po travniku in prebilo zid sosednje hiše. Na srečo nihče od  stanovalcev  hiše  tisti  trenutek  ni  bil v prostoru, kamor je trčilo vozilo.

V  Zrečah je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. Lastniku je okoli 300 € škode povzročil s poškodovanjem vrat.

V  Imenski  Gorci  je  neznani  storilec  iz  z  ograjenega pašnika ukradel telička.

V Laškem so včeraj obravnavali tatvini dveh koles z motorji.

Z  Valvasorjevega  trga je neznanec ukradel kolo z motorjem znamke Piaggio, tip  Ciao,  letnik 1996, rdeče oranžne barve, registrskih številk CE 5E-F6, izpred  gasilskega  doma  pa  kolo  z  motorjem  znamke Tori,  modre barve, registrskih številk CE ZG 21.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
133 queries in 0,751 seconds.