Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 10. 6. 2019 (smrt jadralnega padalca, tatvina jagenjčkov)

10. 06. 2019 09:06

V policijskem poročilu najprej poročajo o tragični nesreči 54-letnega jadralnega padalca z območja Raven na Koroškem, ki se je včeraj dopoldne smrtno ponesrečil v Podgori, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem. 54-letnik je z jadralnim letalom skočil z vzletišča Ošven, na pobočju Uršlje gore. Kmalu po vzletu naj bi ga zavrtelo okoli njegove osi, nakar je z veliko hitrostjo padel na travnik ob stanovanjski hiši in na kraju poškodbam podlegel. Glede na do sedaj zbrana obvestila in ugotovitve ogleda je tuja krivda izključena.

Vlom v skladišče – Velenje

V petek zjutraj so bili obveščeni o vlomu v skladiščni prostor podjetja na območju Velenja. Storilec je ukradel več kosov različnega električnega orodja.

Tatvina – Arnovski gozd

Z delovišča v Arnovskem gozdu je neznani storilec ukradel dva koluta kabla za notranje inštalacije.

Prometna nesreča – Lačja vas

V Lačji vasi, na območju Policijske postaje Mozirje, so v petek okoli 23.ure, obravnavali prometno nesrečo, 21-letni voznik osebnega vozila je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča in trčil v drevo, nato pa je vozilo zdrselo v potok. Voznik osebnega vozila se je v prometni nesreči lažje poškodoval, 46-letni sopotnik pa huje.

Tatvina kolesa z motorjem – Štore

V soboto zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini kolesa z motorjem, znamke Baotian Tanco, bele barve, letnik 2017. Vozilo je bilo parkirano pred stanovanjskim blokom na Ulici Cvetke Jerinove v Štorah.

Vlom v gradbeni zabojnik – Čeplje

V soboto zjutraj so bili obveščeni o vlomu v gradbeni zabojnik v Čepljah pri Vranskem. Storilec je ukradel dve motorni žagi in kotno brusilko.

Vlom v klet stanovanjskega bloka – Velenje

Na Šercerjevi cesti v Velenju so v soboto obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka, od koder je neznani storilec ukradel otroško kolo.

Vlom v počitniško hišico – Podpeč ob Dravinji

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v počitniško hišico in novogradnjo ob njej v Podpeči ob Dravinji, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Storilec je ukradel električni vrtalnik, nekaj orodja in alkoholnih pijač.

Tatvina jagenjčkov – Ribnica na Pohorju

V Ribnici na Pohorju je neznani storilec iz ograjenega prostora ukradel osem jagenjčkov starih dobrih 5 mesecev.

Prometna nesreča – Tabor

V Taboru so včeraj popoldne obravnavali prometno nesrečo 62-letnega kolesarja, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal z vozišča in trčil v leseno ograjo. V trčenju se je huje poškodoval.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,694 seconds.