Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 10. 8. 2020 (smrt motorista, tatvine, vlomi,…)

10. 08. 2020 15:25

Petek, 7.8.2020

Na počivališču Zima so neznanci iz parkiranega tovornega avtomobila odtujili 450 litrov nafte.

V Latkovi vasi sta bila iz dvorišča večstanovanjske hiše odtujeni dve kolesi.

V Slovenskih konjicah so nepridipravi iz odklenjene hiše odtujili prekopalnik.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo so na Pregljevi ulici v Celju obravnavali celjski policisti.  Odtujenega ni bilo ni, nastala pa je škoda na objetku.

V Celju na Mariborski cesti  je bilo vlomljeno  v osebni avto parkiran na parkirišču,  vendar ni bilo nič odtujenega.

V petek okoli 15.00 ure so bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo štirikolesnika na Titovi cesti v Radečah. Do nesreče je prišlo, ko je 47-letni voznik neregistriranega štirikolesnika zaradi neprilagojene hitrosti med vožnjo izgubil oblast nad vozilom in trčil v hišo. Po trčenju je vozilo odbilo, voznik pa je padel po tleh in se pri padcu hudo telesno poškodoval. Voznik je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bil štirikolesnik zasežen. Sledi obdolžilni predlog za sodišče.

V Žalcu in Rogaški Slatni so policisti voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozila.

V Celju so policisti imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Elektronski alkotest je pokazal, da je imel 0,74 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Ker je vozil tudi brez veljavnega vozniškega dovoljenja so mu policisti zasegli vozilo.

Sobota, 8.8.2020

V Celju na Celovški ulici je bilo iz odklenjene  garaže odtujeno kolo.

V Slovenj Gradcu je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo, iz katere je bila odtujena zlatnina ter mobilni telefon.

Velenjski policisti so obravnavali tatvino v eni izmed trgovin v Velenju. Tatvine v trgovinah so obravnavali tudi celjski in Slovenjgraški policisti.

V Žalcu in  Radljah  so policisti voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.

V soboto zvečer nekaj minut pred polnočjo so bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami na cesti Sele – Vrhe v Bukovski vasi, kjer je padel voznik motornega kolesa. Na kraj so bili poslani reševalci in policisti, ki so ugotovili, da je v nesreči udeležen 18 letni voznik neregistriranega  kros motorja.  Do nesreče je prišlo, ko je 18 letni voznik motornega kolesa zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad motorjem  ter  trčil v ograjo mostu potoka. Pri padcu je zadobil tako hude telesne poškodbe, da je na kraju nesreče umrl.

Nedelja, 9.8.2020

V nedeljo zjutraj nekaj čez polnoč so bili obveščeni o vlomu v poslovni prostor oz. trgovino v Zrečah. Storilci so odtujili večje število mobilnih telefonov.

Okoli 02.00 ure zjutraj so bili obveščeni o tatvini osebnega avtomobila Renault Kangoo, ki je bil parkiran na parkirišču pred stanovanjsko hišo v Sodni vasi.

Celjski policisti so obravnavali dve tatvini v trgovinah v mestu Celje.

Na policijsko postajo Slovenske Konjice je prišel občan, kateremu je bilo vlomljeno v potovalni kovček na motornem kolesu na območju Nove Gorice, kjer je bil oškodovanec na vožnji. Odtujena mu je bila torbica z denarnico in dokumenti.

V Dravogradu so policisti okoli 14.00 ure na parkirišču v Meži izsledili ilegalnega pribežnika iz Afganistana. Policisti so ugotovili, da je na enem izmed parkirišč v Srbiji, kjer je voznik tovonega avtomobila počival, prerezal ponjavo na prikolici in tako skrit v prikolici prišel v Slovenijo. 22 letni ilegalni pribežnik je med policijsikim postopkom zaprosil za azil, zato je bil odpeljan v Azilni dom.

V Žalcu in Konjicah  so policisti voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 0,781 seconds.