Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 11. 6. 2018 (vlomi, tatvine)

11. 06. 2018 07:43

Vlom v trgovino – Slovenj Gradec

Iz trgovine v Slovenj Gradcu, ki trenutno ne obratuje zaradi stečaja, so nas obvestili o tatvini. Neznani storilec je odnesel nekaj računalniške opreme, pohištva ter drugih artiklov.

Tatvina denarnic – Žalec, Celje

V Žalcu je neznanec občanu ukradel denarnico z gotovino, bančnimi karticami in dokumenti. Z ukradeno bančno kartico je kmalu po tatvini v Letušu poskušal večkrat dvigniti gotovino, kar mu ni uspelo, saj je lastnik uporabo kartice takoj preklical.

Tatvino denarnice z bančnimi karticami, gotovino in dokumenti smo obravnavali tudi v Celju. V tem primeru je storilec uspel kmalu po tatvini na bankomatu dvigniti 850 € gotovine.

Sobota, 9. junij 2018

Poskus vloma v stanovanjsko hišo – Rogaška Slatina

V soboto zvečer smo na Celjski cesti v Rogaški Slatini obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilca, ki je v hišo poskušal vlomiti skozi kletno okno, je pregnal alarm.

Nedelja, 10. junij 2018

Tatvina – Celje

Včeraj je v Celju neznani storilec turistoma, ki sta bila na ogledu starega gradu, vlomil v vozilo in ukradel dva nahrbtnika z osebnimi stvarmi.

Vloma v stanovanjski hiši – Teharje, Rogaška Slatina

Na Teharjah je včeraj neznanec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo in ukradel štiri starejše slike in uokvirjen mojstrski zapis.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi na Lovski ulici v Rogaški Slatini. Storilec, ki je v hišo vlomi skozi okno, je prostore preiskal, vendar ni ničesar ukradel.

 

Milena Trbulin. predstavnica za odnose z javnostmi, PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 1,354 seconds.