Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 12. 4. 2021 (spregledala deklico na poganjalčku, vlom v čebelnjak,…)

12. 04. 2021 10:58

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah  prejeli 211 klicev občanov. 44 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

16 interventnih  klicev  je  bilo  s področja kriminalitete, 14 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Na  Šercerjevi  ulici  v  Celju  so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami.  Starejša  voznica  je  pri vožnji z dvorišča stanovanjske hiše spregledala deklico na poganjalčku, ki je bila na sprehodu z mamico in jo oplazila z vozilom. Deklica je padla in se lažje poškodovala.

Kriminaliteta

Na Cesti na Ostrožno so obravnavali poskus vloma v osebno vozilo. Storilec je lastnici s poškodovanjem vozila povzročil za dobrih 300 € škode.

V  Arnačah,  na  območju Policijske postaje Velenje, so obravnavali vlom v čebelnjak.  Storilec  ni  ničesar  ukradel,  lastniku  je škodo povzročil s poškodovanjem okna in ključavnice na vratih.

V Lazah pri Šentilju so obravnavali vlom v brunarico ob stanovanjski hiši. Storilec  ni  ničesar  ukradel, lastniku je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

Včeraj  so  na območju Policijske uprave Celje obravnavali kaznivo dejanje nasilje  v  družini.  Nasilneža  so pridržali in ga bodo kazensko ovadili. Izrekli so mu  tudi ukrep prepovedi približevanja.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
150 queries in 0,974 seconds.