Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 13. 5. 2019 (nesreča pri delu, zgorela vlakovna kompozicija,…)


Ta konec tedna so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 44 prometnih nesreč. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali 24.

S področja kriminalitete poročajo o dveh vlomih v vikende, vlomu v stanovanjsko hišo, vlomu v tovorno vozilo, dveh tatvinah, nesreči pri delo in požaru.

Vloma v počitniški hišici, Imenska Gorca in Imeno

V Imenski Gorci in v Imenem so v petek in soboto obravnavali vloma v počitniški hišici. V obeh primerih je storilec prostore preiskal. Ukradel ni ničesar.

Vlom v tovorno vozilo – Celje

V soboto zjutraj so bili obveščeni o vlomu v tovorno vozilo parkirano na Pohorski ulici v Celju. Storilec je ukradel več različnega orodja.

Nesreča pri delu – Polzela

Na delovišču na Polzeli se je v soboto zjutraj poškodoval 51-letni delavec, ki je po dvigalnem jašku iz četrtega v tretje nadstropje novogradnje nameraval spustiti električne kable. Pri tem je padel približno 10 metrov v globino in se hudo poškodoval.

Tatvina – Kanjuce

V Kanjucah je neznani storilec iz strojne lope ukradel okoli 1.800 litrov goriva, pretočno črpalko in dva kardana.

Vlom v prostore podjetja – Celje

V Celju je neznani storilec vlomil v prostore vulkanizerstva in ukradel okoli 20 različnih pnevmatik.

Vlom v stanovanjsko hišo – Celje

V Celju je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je nekaj zlatnine in gotovine ter psička pasme Pomeranec.

Požar – Celje

V noči iz sobote na nedeljo so bili obveščeni o požaru vlakovne kompozicije v bližini železniške postaje v Celju. Vzrok požara še ni potrjen.