Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 13. 8. 2018

13. 08. 2018 09:52

Minuli konec tedna smo na našem območju obravnavali 27 kaznivih dejanj, 37 kršitev javnega reda in miru ter 31 prometnih nesreč, od tega eno s hudimi telesnimi poškodbami.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Spodnji Razbor

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v petek, nekaj čez 15. uro, izven naselja Spodnji Razbor na območju Policijske postaje Slovenj Gradec. Do prometne nesreče je prišlo, ker je 37-letna voznica osebnega avtomobila, ki je vozila iz smeri Zgornjega Razborja proti Podgorju, izven naselja Spodnji Razbor, v ostrem levem ovinku, zapeljala na nasprotno smerno vozišče in trčila v 17-letnega voznika motornega kolesa, ki je pravilno pripeljal nasproti. Motorist se je v trčenju huje poškodoval.

Vlom v stanovanjsko hišo – Sveti Štefan

V petek zvečer smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Svetem Štefanu. Storilec, ki je v hišo vlomil v času, ko so bili lastniki na dopustu, je ukradel gotovino.

Tatvina – Celje

V soboto dopoldne smo bili obveščeni, da je neznani storilec iz odklenjenega osebnega vozila ukradel novo stanovanjsko klimatsko napravo.

Vlom v stanovanjsko hišo – Škofja vas

V Škofji vasi smo v soboto zvečer obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je kos nakita in zbirateljski kovanec.

Požar – Celje

Včeraj, okoli pol dvanajstih, smo bili obveščeni, da je zagorelo v podjetju v Trnovljah. Ogenj je poškodoval del stroja za izdelavo plastike. V požaru ni bil nihče poškodovan. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Vlom v poslovni objekt – Otiški Vrh

Včeraj smo bili obveščeni tudi o vlomu v poslovni objekt v Otiškem Vrhu. Storilec je preiskal več prostorov in ukradel nekaj gotovine.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
187 queries in 0,553 seconds.