Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 17. 12. 2018 (prometna nesreča s smrtnim izidom, vlomi, tatvine,…)

17. 12. 2018 10:43

Ta konec tedna so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 208 interventnih dogodkov.

Petek,14. december 2018

O prometni nesreči, v kateri je v petek popoldne v Spodnjem Negonju umrl 64-letni voznik, so poročali tukaj.

Dodajamo podatke o prometni nesreči, v kateri je bil v petek huje poškodovan 81-letni pešec.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Legen

Zgodila se je nekaj minut pred 20. uro v Legnu. V pešca je na prehodu za pešce trčila 26-letna voznica osebnega vozila, ki je vozila iz smeri Slovenj Gradca proti Kopam. Voznica in njen mladoletni sopotnik sta pešcu na kraju nudila prvo pomoč do prihoda reševalcev, ki so hudo poškodovanega 81-letnika odpeljali v bolnišnico. Voznica in sopotnik, se v trčenju nista poškodovala.

Tatvina osebnega vozila – Celje

V petek zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini osebnega vozila znamke Renault Megane, črne barve, letnik 2018, registrskih številk CE M4 319. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču stanovanjskega bloka na Ljubljanski ulici v Celju.

Sobota, 15. december

Tatvine – Slovenske Konjice in Radlje ob Dravi

V soboto so bili obveščeni, da je neznana ženska iz trgovine v Slovenskih Konjicah ukradla za dobrih 140 € žganih pijač.

V gostišču v Slovenskih Konjicah smo obravnavali tatvino denarnice. Neznani storilec je denarnico z gotovino in dokumenti ukradel gostu iz žepa plašča, ki ga je odložil na stolu. Storilec je poskušal v nadaljevanju s kartico, ki je bila v denarnici, na bankomatu dvigniti gotovino, vendar mu ni
uspelo.

Tatvino denarnice smo v soboto obravnavali tudi V Radljah ob Dravi. Do tatvine je prišlo v garderobi športne dvorane, kjer so tekmovalcu ukradli denarnico z gotovino in dokumenti. Denarnico, iz katere je neznani storilec ukradel okoli 200 € je kasneje našel v drugem delu garderobe.

Požara – Celje in Šoštanj

Včeraj, okoli dveh zjutraj, smo bili obveščeni o požaru na Prijateljevi ulici v Celju. V požaru so zgorela tri vozila parkirana pod nadstreškom. Dva v celoti in eden delno. Ogenj je poškodoval tudi nadstrešek ter fasado in okno stanovanjske hiše. Vzrok požara še ni potrjen.

Požar so včeraj, nekaj pred tretjo uro zjutraj, obravnavali tudi v podjetju v Šoštanju. Zagorelo je zaradi okvare ventila na cevi napeljave. Tuja krivda je izključena.

Nedelja, 16. december 2018

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Gortina

Okoli 6.ure zjutraj se je v Gortini v prometni nesreči hudo poškodoval 21-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Radelj ob Dravi proti Dravogradu. Na ravnem delu ceste je zapeljal desno z vozišča v jarek, trčil v betonski prepust, kjer je vozilo vrglo v zrak. Vozilo se je večkrat prevrnilo in obstalo na njivi. Voznika je med prevračanjem vrglo iz vozila. Hudo poškodovanega 21-letnika so s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor.

Vlom v lekarno – Šoštanj

Velenjski policisti so včeraj, nekaj pred sedmo uro zjutraj, na kraju vloma prijeli 34-letnega domačina, ki je vlomil v lekarno.

Vlom v gostinski lokal – Javornik

V Javorniku, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, je neznani storilec vlomil v gostinski lokal in ukradel menjalni denar in igralno postajo.

Vloma v stanovanjski hiši – Radeče

V Radečah smo obravnavali dva vloma v stanovanjski hiši. Storilec je v obe hiši vlomil skozi okni, prostore preiskal, ukradel ni ničesar.

Tatvina – Celje

V nakupovalnem centru v Celju so včeraj varnostniki do prihoda policistov zadržali dva moška stara 32 in 28 let, ki sta v trgovinah in na stojnicah ukradla za več kot 200 € različnih stvari.

bozicno-novoletni-zur-klik

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
147 queries in 0,927 seconds.