Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 18. 10. 2021 (kraja denarnice iz odklenjenega avtomobila, čelno trčenje v Žalcu,…)

18. 10. 2021 11:59

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 674 klicev občanov. 185 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

32  interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štirje s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 78 s področja prometne varnosti in 58 s področja javnega reda in miru.

S  področja  cestnega  prometa policisti poročajo  o  eni prometni nesreči  s hudimi poškodbami,  osmih  z  lažjimi  poškodbami  in  devetindvajsetih  prometnih nesrečah z materialno škodo.

Zaradi  kršitev  javnega  reda in  miru so od  petka do danes ukrepali tridesetkrat.

O podrobnejšem dogajanju v nadaljevanju.

Petek, 15. oktober 2021

V  Zrečah  je  neznani  storilec  iz  odklenjenega  osebnega vozila ukradel denarnico z gotovino, dokumenti in bančnimi karticami.

Na  avtocestnem počivališču Tepanje so obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec  je  okoli  100  litrov  goriva  ukradel iz rezervoarja romunskega tovornega vozila.

Sobota, 16. oktober 2021

V  Klokočovniku  so  obravnavali  vlome v  štiri počitniške hišice. V enem primeru  je   storilec  ukradel  kosilnico  na nitko. Lastniki ostalih treh počitniških hišic ničesar ne pogrešajo.

Nedelja, 17. oktober 2021

Okoli  17.  ure  so  v  Studencah,  na  območju  Policijske postaje Žalec, obravnavali  prometno  nesrečo, ki jo je povzročil 68-letni voznik osebnega vozila, ki je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v voznika osebnega  vozila,  ki  je pravilno pripeljal nasproti. Povzročitelj se je v trčenju hudo poškodoval.

Na  območju  Rimskih  Toplic  so  obravnavali vlom v starejšo, nenaseljeno stanovanjsko hišo. Storilec ni ničesar ukradel.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 2,003 seconds.