Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 19. 11. 2018

19. 11. 2018 10:27

Tatvina nafte – Tepanje

V jutranjih urah smo bili obveščeni o tatvini nafte. Neznani storilec jo je okoli 500 litrov ukradel iz rezervoarja češkega tovornega vozila parkiranega na avtocestnem počivališču Tepanje.

Tatvina – Velenje

Z osebnega vozila parkiranega na Stantetovi ulici v Velenju je neznani storilec ukradel okrasne letve, parkirni senzor in nekaj drugih delov vozila.

Vlom – Raduha

Na Raduhi je neznani storilec vlomil v prostore Gorske reševalne službe in ukradel radijsko postajo.

Vloma v dve stanovanjski hiši – Žalec

Na Območju Žalca smo v petek obravnavali dva vloma v stanovanjski hiši. V prvem primeru je storilec v hišo vlomil skozi okno in iz sefa ukradel tri kose orožja ter nekaj gotovine in več kosov zlatnine. V drugem primeru je v hišo vlomil skozi terasna vrata. Ukradel ni ničesar.

Sobota, 17. november 2018

Požar – Grušovlje

V Grušovljah, na območju Policijske postaje Mozirje, smo obravnavali požar. Zagorelo je v vikendu, ki je delno zidan in delno lesen. Z ogledom kraja požara, je bilo ugotovljeno, da je zagorelo zaradi preboja dimnika. Ogenj je močno poškodoval ostrešje.

Nesreča pri delu – Veliko Širje

V Velikem Širju se je pri delu s krožno žago hudo poškodoval 54-letni domačin. Žaga, priklopljena na traktorski del, mu je v zapestju odrezala roko.

Nedelja, 18. november 2018

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Kotlje

Včeraj, nekaj čez 14. uro, smo v Kotljah obravnavali prometno nesrečo. 28-letni voznik osebnega vozila je pri prehitevanju neznanega vozila izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v škarpo. V nesreči se je hudo poškodoval.

Poleg omenjene prometne nesreče smo ta konec tedna obravnavali še dve prometni nesreči z lažjimi poškodbami udeleženih in 27 prometnih nesreč z materialno škodo.

Na območju Šmarja pri Jelšah se je pri delu s traktorjem huje poškodoval 64-letni občan, ki je na travnik s traktorsko cisterno pripeljal gnojevko. Cisterna se je med vožnjo po hribu prevrnila, posledično se je prevrnil tudi traktor, pri čemer se je poškodoval voznik.

Na območju Mozirja smo se v soboto in nedeljo ukvarjali z iskanjem pogrešane osebe. 43-letni pogrešani se je v nedeljo sam vrnil domov.

Poleg omenjenega smo v zadnjih treh dneh voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo zasegli vozila. Dvakrat smo vozili zasegli v Velenju in enkrat v Šmarju pri Jelšah.

Zaradi nasilja v družini smo ukrepali trikrat, v Šentjurju, Slovenj Gradcu in v Mozirju. Zaradi kršitev javnega reda in miru smo v zadnjih treh dneh posredovali desetkrat.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 0,700 seconds.