Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 19. 2. 2018 (huda poškodba v gozdu, občan zadržal kradljivca, umrl morilec, …)

19. 02. 2018 10:40

Petek, 16. februar 2018

Poškodba pri delu – Laško, Dravograd

V  petek se je pri podiranju dreves v gozdu v Radobljah na območju Policijske postaje Laško poškodoval 46-letni domačin. Nanj je med podiranjem drevesa padlo drugo posušeno drevo in ga hudo poškodovalo.

Na Libeliški gori se je pri žaganju drv na delovnem stroju v domači delavnici huje poškodoval roko 46-letni domačin.

Vlom v stanovanjsko hišo – Liboje

V  Libojah, na območju Policijske  postaje Žalec, smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je več gotovine in zbirateljski denar.

Poskus vloma v podjetje – Dobja vas

V Dobji vasi, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, smo obravnavali poskus vloma v prostore podjetja. Storilcu v podjetje ni uspelo vstopiti.  Lastnikom je za dobrih 100 € škode povzročil s poškodovanjem vrat.

V petek smo med drugim obravnavali še zaseg manjše količine konoplje v Slovenj Gradcu in v Velenju, tri požare, par manjših tatvin v trgovinah ter iskali  in  našli pogrešano mladoletnico. Na Pucovi ulici v Celju je občan pri  kraji  goriva iz rezervoarja osebnega vozila, zalotil storilca in ga zadržal do prihoda policistov.

V petek dopoldan smo bili obveščeni tudi, da je v bolnišnici umrl 62-letni moški, osumljen umora 62-letne ženske na območju Loč, 22. januarja letos.

Sobota, 17. februar 2018

V soboto dopoldne nas je občan obvestil, da je v Vojniku izgubil denarnico in da je bil z SMS obvestili obveščen o uporabi bančne kartice. Policisti so še isti dan izsledili 43-letno storilko, doma z območja Policijske postaje Slovenske Konjice.

Poleg  omenjenega smo v soboto na smučišču Kope obravnavali nesrečo na smučišču, požar na osebnem vozilu v Zrečah, tatvino kolesa v Velenju, poškodovanje osebnega vozila v Celju in drugo.

Nedelja, 18. februar 2018

Na Ponikvi, na območju Policijske postaje Šentjur, je neznani storilec iz vozila ukradel več kosov različnega električnega orodja.

Od včerajšnjega dogajanja omenjamo še nesrečo smučarja in smučarke na smučišču na Rogli ter na smučišču Bukovnik.

Danes, ob 13. uri, bomo na novinarski konferenci predstavili podrobnosti izjemno nasilnih in predrznih oboroženih  ropov, ki smo jih na našem območju  obravnavali v zadnjih mesecih.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
134 queries in 0,966 seconds.