Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek 19. 9. 2022 (drzna tatvina v trgovskem centru, razbila okno vozila in ukradla torbico, čelno trčenje,…)

19. 09. 2022 16:19

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 827 klicev občanov. 228 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

41 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 109 s področja prometne varnosti in 58 s področja javnega reda in miru.

Petek, 16. september 2022

V trgovini v Celju so obravnavali drzno tatvino. Neznani storilec je iz omarice nad blagajno ukradel dve zavoja cigaret, vredna nekaj manj kot 100 € in stekel iz trgovine.

Nekaj čez 18. uro so v Podklancu pri Dravogradu obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 28-letni voznik osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, najprej zapeljal na nasprotno smerno vozišče in nato z vozišča v reko Mežo.

Sobota, 17. september 2022

V Celju so v popoldanskih urah obravnavali 54-letno kršiteljico, ki je na železniški postaji kršila javni red in mir. 54-letnica se tudi ob prihodu policistov na kraj ni pomirila in je nadaljevala s kršitvijo. Kršiteljico so pridržali do streznitve.

Okoli 16. ure so v Vonarju obravnavali prometno nesrečo s hudimi poškodbami. Povzročila jo je 19-letna voznica osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčila v osebno vozilo 59-letne voznice. Povzročiteljica se je v trčenju hudo poškodovala, druga udeležena voznica in njen sopotnik pa lažje.

Nedelja, 18. september 2022

Na Krekovem trgu v Celju so obravnavali tatvino kolesa znamke Scott, sive barve s črnimi napisi.

V noči iz nedelje na ponedeljek so na avtocestnem počivališču Lopata obravnavali drzno tatvino. Neznana storilca sta razbila okno na kombiniranem vozilu in lastniku, ki je počival v vozilu, s sedežev ukradla torbico z dokumenti in gotovino ter pobegnila.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 1,066 seconds.