Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 2. 8. 2021 (dva vloma v Novi cerkvi, kraja goriva na Lopati in v Tepanju,…)

02. 08. 2021 14:07

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 282 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 25 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

Včeraj so obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali v štirinajstih primerih.

Kriminaliteta

Včeraj nekaj po 8. uri zjutraj so bili obveščeni o dveh vlomih v stanovanjski hiši na območju Nove cerkve. Neznani storilec je v enem primeru iz stanovanjske hiše odtujil več kosov zlatnine in gotovine, v drugem vlomu pa odtujil motorno žago znamke Husquarna. Vloma sta bila izvršena dan pred prijavo v popoldanskem in večernem času.

Na Opekarniški ulici v Celju  je naznani storilec na parkirnem prostoru poškodoval osebno vozilo.

V Podvinu pri Polzeli je neznani storilec na objektu pri jezu poškodoval deske.

Na Lopati v Celju je neznani storilec iz tovornega vozila na parkirišču odtujil 400 litrov goriva.  Prav tako je v Tepanju je neznani storilec iz tovornega vozila na parkirišču odtujil 1000 litrov goriva.

Policisti so obravnavali še kaznivo dejanje Nasilje v družini in kaznivo dejanje Grožnje, osumljencema so izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,862 seconds.