Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 20. 4. 2020

20. 04. 2020 11:30

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti včeraj prejeli 170 klicev občanov. V 46 primerih je šlo za interventne dogodke.

Kriminaliteta

Na bencinskem servisu v Celju so policisti včeraj dopoldne obravnavali tatvino. Neznani storilec je ukradel več kosov pršuta in sira ter zavoj piva.

Iz kolesarnice na Miklošičevi ulici v Celju je neznani storilec ukradel moško kolo znamke Nakamura, črno, srebrno, modre barve.

Prometna varnost

Na območju Slovenskih Konjic so policisti včeraj zasegli skuter vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Ker so ga ustavili izven njegove občine bivanja, bodo zanj podali še predlog zdravstvenemu inšpektoratu.

Ostalo

Ob železniški progi, v bližini železniške postaje v Celju, so včeraj obravnavali dva manjša požara. Ogroženosti ni bilo.

V zadnjih dneh so policisti na območju naše policijske uprave obravnavali več travniških požarov, do katerih je prišlo zaradi kurjenja vejevja in suhe trave. Vse požare so lastniki in gasilci na srečo pogasili, preden je prišlo do hujših posledic.

Vse občane znova opozarjajo, da še vedno velja razglas velike požarne ogroženosti. V naravnem okolju je poleg požiganja in odmetavanja gorečih ali drugih predmetov in snovi, ki lahko povzročijo požar, prepovedano tudi kuriti, kuriti kresove, požigati na območjih ob infrastrukturnih objektih, izven pozidanih površin uporabljati predmete, naprave ali izvajati aktivnosti, ki lahko povzročijo požar ter izvajati ognjemete.

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 15,001 seconds.