Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 20. in 21. 6. 2021 (hudo poškodovani motorist v Stranicah, odmontiral motorje kosilnic in katalizator starodobnika,…)

21. 06. 2021 09:06

20. 6. 2021:

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih dveh  dneh  prejeli  822  klicev  občanov.  204. klici so bili interventni, štirje nujni.

41 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete,  štirje s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 88 s področja prometne varnosti in 63 s področja javnega reda in miru.

V  petek  so bili obveščeni o vlomu v gostinski objekt na območju Solčave. Storilec ni ničesar ukradel. Škodo je povzročil z vlamljanjem.

V Velenju je neznani storilec iz tovornega vozila ukradel dva akumulatorja.

V  petek okoli 16.30 ure so bili obveščeni o požaru v Draži vasi. Zagorelo je v garaži. Tuja krivda za nastanek požara je izključena. Najverjetneje je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi.

Na območju Kozjega so obravnavali vlom v starejšo nenaseljeno stanovanjsko hišo.  Storilec je ukradel kotno brusilko.

V  Belih  Vodah je neznani storilec iz rezervoarja tovornega vozila ukradel okoli 200 litrov nafte.

Na  območju  Libeliške  Gore  je  neznanec  iz odklenjene stanovanjske hiše ukradel kuverto z gotovino.

V  noči iz sobote na nedeljo je neznani storilec iz rezervoarjev dveh tujih tovornih vozil, parkiranih na avtocestnem počivališču Lopata, ukradel okoli 1.000 litrov nafte.

Sinoči  so  bili  obveščeni  o vlomu v stanovanjsko hišo na Tumovi ulici v Celju.  Storilec  ni  ničesar  ukradel.  Lastnikom  je  škodo  povzročil  s poškodovanjem vhodnih vrat.

21. 6. 2021:

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah  prejeli 285 klicev občanov. 66 klicev je bili interventnih, štirje nujni.

11  interventnih  klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Obravnavali  so  eno prometno nesrečo, ki se je končala s hudimi telesnimi poškodbami,  tri  z  lažjimi  ter  10  prometnih nesreč, ki so se končale z materialno škodo.

Prometna  nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila včeraj zvečer nakaj  po 20.00 uri  v kraju  Stranice. 35 letni voznik motornega kolesa je zaradi  neprilagojene hitrosti med prehitevanjem izgubil oblast nad vozilom ter zapeljal v obcestni jarek. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval.

Obravnavali  so osem kršitev javnega reda in miru, od tega štiri na javnem kraju in štitri v zasebnem prostoru.

Včeraj  so  bili  obveščeni  o dveh vlomih v garaži na območju Mozirja. Iz prve   garaže   je   storilec   ukradel  tri  motorje  vrtnih  kosilnic  in katalizator,  katerega je odmontiral iz starodobnika, parkiranega v garaži. Iz druge garaže ni bilo nič odtujenega, je pa storilec na objektu povzorčil za okoli 1.500 eurov škode.

Mozirski policisti so opravili tudi ogled vloma v leseni objekt enega izmed tamkajšnjih športnih društev. Odujena je bila pijača in nekaj gotovine.

V Celju je neznani storilec iz parkiranega motornega kolesa odtujil čelado.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 0,669 seconds.