Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 22. 2. 2021 (požar ob uporabi plinskega žara, s terase gostinskega lokala ukradel senčnika,…)

22. 02. 2021 15:01

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh  dneh  prejeli  679  klicev  občanov. 191 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

Cestni promet

S  področja cestnega prometa poročamo o šestih prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in enajstih z materialno škodo.

Šestim voznikom, ki so vozili brez vozniških dovoljenj so zasegli vozila.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev  javnega  reda in miru so sedemkrat ukrepali v zasebnih in trikrat v javnih prostorih.

Kriminaliteta

Na območju Braslovč je v petek neznani storilec iz nenaseljene stanovanjske hiše,  ki  jo  trenutno prenavljajo, ukradel baterijski vrtalnik in komplet orodja.

Vlom  v nenaseljeno stanovanjsko hišo so obravnavali tudi v Migojnicah, od koder je storilec ukradel akumulatorski vrtalnik.

V  Socki  so obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel motorno žago in več drugega orodja. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 2.000 €.

S  terase  gostinskega  lokala  v  Vrbju   je  neznani storilec ukradel dva senčnika.

V  soboto,  nekaj čez 14. uro, so v Topolšici obravnavali požar. Do požara je  prišlo  pri  uporabi  plinskega žara ob stanovanjski hiši. Ogenj je del hiše  uničil.  V  omenjenem primeru policisti zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

V  nedeljo zjutraj so bili obveščeni o tatvini goriva. Neznani storilec ga je dobrih 800 litrov ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 1,973 seconds.