Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 22. 3. 2021 (izsiljevanje prednosti, močno pijan za volanom,…)

22. 03. 2021 11:44

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh  dneh prejeli 732 klicev občanov. 197 klicev je bilo interventnih, pet nujnih.

Cestni promet

Od  petka  do  danes so na območju Policijske uprave Celje obravnavali dve prometni  nesreči  z  lažjimi  poškodbami  in  trideset  prometnih nesreč z lažjimi poškodbami.

V  petek,  nekaj pred poldnevom, se je v Trnovljah pri Celju v trčenju dveh osebnih vozil, do katerega je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti enega od voznikov,  lažje poškodovala sopotnica v osebnem vozilu.

Drugo  prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so v petek zvečer obravnavali v  Velenju,  kjer  je  voznik  osebnega  vozila  trčil v prometni znak in v garažna  vrata.   Zaradi  suma  vožnje  pod  vplivom  alkohola  so vozniku odredili strokovni pregled.

V  noči  iz  sobote  na nedeljo so na območju Policijske postaje Dravograd ustavili  voznika  osebnega vozila, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da  je  imel  dobri  2,3  promili  alkohola  v  krvi.   Zoper voznika sledi obdolžilni  predlog,  izrekli  so  mu  tudi  ukrep zaradi kršitve Zakona o nalezljivih boleznih.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali devetnajstkrat.

Kriminaliteta

Izpred  stanovanjske  hiše  na  območju  Slovenj Gradca je neznani storilec ukradel  starejši,  doma  izdelan lahki priklopnik, ki je po oceni lastnika vreden okoli 400 €.

Sinoči,  nekaj pred 22. uro, so bili policisti obveščeni, da  je na območju Ljubnega zagorela  starejša  nenaseljena  stanovanjska  hiša.  Vzrok  požara  še  ni potrjen, z ogledom kraja bodo nadaljevali danes.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,019 seconds.