Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 22. 6. 2020 (pred očmi lastnika ukradel kosilnico, pijani kolesar,…)

22. 06. 2020 10:48

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh  dneh  prejeli  816 klicev občanov.   117 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Petek, 19. junij 2020

V  petek   zjutraj  so  bili  obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Žalcu. Storilec je ukradel nekaj žganja in menjalni denar.

Vlom  v  gostinski  lokal  so obravnavali tudi v Velenju. V tem primeru je storilec   ukradel  dve  steklenici žganja, iz dveh denarnic  je ukradel še menjalni denar.

V dopoldanskih urah so v Slovenskih Konjicah obravnavali prometno nesrečo, v  kateri  se  je  na  Oplotniški cesti poškodovala 36-letna voznica, ki je vozila iz smeri Bezine proti Liptovski ulici. Voznica je med vožnjo nenadno zapeljala  v  desno na pločnik,  nato pa nazaj na vozišče, kjer je trčila v vozilo  82-letnega  voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti.  Voznica se je v trčenju huje poškodovala, voznik lažje.

Na  parkirišču  pokopališča  v  Slovenj Gradcu je neznani storilec vlomil v osebno vozilo, v času, ko je bila lastnica na pogrebu. Ukradel je torbico z denarnico,  v  kateri  so  bile plačilne kartice, dokumenti in manjša vsota gotovine.

Sobota, 20. junij 2020

Na  območju  Šoštanja  so  obravnavali vlom v kletne prostore stanovanjske hiše, od koder je storilec ukradel električno kol in kajt,

Na  Novem  trgu  v  Celju  je  neznanec  vlomil  v osebno vozilo in ukradel nahrbtnik z gotovino, očali in več drugimi stvarmi.

Na  ulici  Pod  Kostanji  v  Celju  je neznani storilec ukradel nahrbtnik z gotovino,  osebnimi  dokumenti, telefonom in stanovanjskimi ključi. Občanka je  nahrbtnik  odložila  pod  klop in se med telefoniranjem od klopi  malce oddaljila, kar je neznani storilec izkoristil ter nahrbtnik ukradel.

V Šentjurju so zasegli osebno vozilo voznici, ki je vozila brez vozniškega dovoljenja. V Celju, Dravogradu v  in Slovenskih Konjicah so zaradi vožnje brez vozniških dovoljenj osebna vozila zasegli še trem voznikom.

Nedelja, 21. junij 2020

V  dopoldanskih  urah  nas  je  občan  z območja Vojnika obvestil, da mu je neznani  storilec,  katerega  opis  vozila  in  registrsko  številko nam je posredoval,  odpeljal  vrtno kosilnico. Šentjurski policisti so voznika, ki je  imel  v  vozilu  kosilnico  ustavili  in  mu jo zasegli. Sledi kazenska ovadba.

V  Vuhredu  je  neznani  storilec  s čolna ukradel izven krmni motor znamke Yamaha 25, vreden okoli 1.200 €.

V Šoštanju so obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel prenosni računalnik in nekaj gotovine.

Včeraj  okoli  18. ure je v Žalcu padel kolesar, ki je kolesaril krepko pod vplivom  alkohola. Alkotest je pokazal, da je imel 0.92 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Kolesar se je pri padcu lažje poškodoval.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 1,454 seconds.