Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 23. 12. 2019 (tatvine denarnic, ilegalni prehod meje,…)

23. 12. 2019 14:45

Petek, 20. december 2019

Tatvina orodja – Javorje

V  Javorju,  na območju Policijske postaje Šentjur, so obravnavali tatvino zaboja z orodjem, ki ga je neznani storilec ukradel iz odklenjene garaže.

Vlom v stanovanje – Laško

V  Laškem so obravnavali vlom v stanovanje večstanovanjske hiše. Storilec je prostore preiskal, ukradel ni ničesar.

Tatvine denarnic – Celje in Slovenj Gradec

V  petek so  prejeli  prijavi  o treh tatvinah denarnic iz torbic. V dveh primerih  je  do  tatvin  prišlo v trgovskih centrih v Celju, en primer so obravnavali v Slovenj Gradcu.

V  Celju  je  neznani  storilec  izkoristil  nepazljivost  občank, ki sta v trgovinah   odložili  torbici  in  ukradel  denarnici z dokumenti, bančnimi karticami in gotovino.

Tatvino denarnice iz torbice so v petek obravnavali tudi v Slovenj Gradcu. V  tem  primeru je tatici pri dejanju opazil partner oškodovanke, stekel za njima in jima uspel vzeti ukraden denar. Storilki sta po dejanju pobegnili.

Sobota, 21. december 2019

Vožnja pod vplivom alkohola – Rogaška Slatina in Šentjur

V  noči  iz  petka  na soboto so v Rogaški Slatini obravnavali  27-letnega voznika, ki mu je alkotest pokazal, da je imel več kot dve promili alkohola v krvi. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Okoli dve promili alkohola v krvi je imel tudi 39-letni voznik, ki so ga v soboto  zjutraj  ustavili  na  območju Šentjurja. Voznika so pridržali, mu odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Vloma v stanovanjski hiši – Celje in Plešivec

V soboto so v Zagradu, obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi terasna vrata. Ukradel je gotovino.

Vlom  v  stanovanjsko hišo so v soboto obravnavali tudi na Plešivcu. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi okno in ukradel gotovino.

Nedelja, 22. december 2019

Ilegalni prehod

Na   območju   Rogatca  so  včeraj  izsledili  10  ilegalnih  prebežnikov, državljanov  Afganistana,  sedem  je  bilo mladoletnih. Vsi so zaprosili za azil.

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 1,287 seconds.