Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 23. 8. 2021 (padel s strehe, več hudo poškodovanih kolesarjev, prerezal pnevmatike,…)

23. 08. 2021 11:36

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh  dneh  prejeli  1020  klicev občanov. 242 klicev je bilo interventnih, šest nujnih.

45  interventnih  klicev  je  bilo  s  področja kriminalitete, 6 s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 89 s področja prometne varnosti in 88 s področja javnega reda in miru.

S  področja  cestnega prometa poročamo o štirih prometnih nesrečah s hudimi poškodbami  udeleženih,  desetih  z  lažjimi  poškodbami  in petindvajsetih prometnih nesrečah z materialno škodo. V treh prometnih nesrečah so se hudo poškodovali  kolesarji, v eni motorist. Trem voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so enaintridesetkrat ukrepali v javnih in štirinajstkrat v zasebnih prostorih.

Podrobnejše dogajanje na območju PU Celje izpostavljajo v nadaljevanju.

Petek, 20. avgust 2021

Na  Sončni  ulici  v Šentjurju so v petek dopoldne obravnavali nesrečo pri delu.  45-letni  moški  je  pri  montaži pločevinaste vratne obrobe izgubil ravnotežje in padel z lestve, z  višine približno treh metrov. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Na  območju  Radelj  ob  Dravi  si  je pri delu v podjetju,  na stiskalnici okvirjev oken, 56-letna delavka hudo poškodovala roko.

Okoli  14.  ure  so na območju Pariželj obravnavali hudo prometno nesrečo. 54-letni voznik motornega kolesa je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil  v  zadnji  del  osebnega vozila, katerega voznica je ustavila zaradi zavijanja v levo.

Sobota 21. avgust 2021

V  popoldanskih  urah  je  v  Celju,  v podvozu Cankarjeve ulice, prišlo do prometne nesreče,  v kateri se je hudo poškodoval 49-letni kolesar. Kolesar je padel zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča.

V večernih urah so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Bregu pri Polzeli. Storilec je v hišo vlomil skozi kopalnično okno, preiskal prostore in ukradel gotovino in zlatnino.

Nedelja, 22. avgust 2021

V  jutranjih  urah  so  bili  obveščeni,  da  je Na Otoku v Celju, neznani storilec na osebnem vozilu prerezal vse štiri pnevmatike.

Včeraj  so  obravnavali  tri  prometne  nesreče  v  katerih  sta  se  huje poškodovali kolesarki in kolesar.

Okoli  poldneva se je v Slovenj Gradcu hudo poškodovala 49-letna kolesarka, ki je pri kolesarjenju po kolesarski stezi izgubila ravnotežje in padla.

Nekaj  čez  13.  uro  so hudo poškodbo kolesarke obravnavali v Draži vasi. 54-letna kolesarka je zapeljala na manjši robnik in padla.

V  popoldanskih  urah  so  hudo  poškodbo kolesarja obravnavali na območju Bistrice  ob  Sotli.   50-letni  kolesar, ki je vozil iz smeri Trebč  proti Podsredi,   je   v  nepreglednem  desnem  ovinku  padel   zaradi  vožnje  z neprilagojeno hitrostjo.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
138 queries in 0,864 seconds.