Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 25. 10. 2021 (ukradel restavriranega ATX-a, vlom v polsovne prostore in stanovanje,…)

25. 10. 2021 12:59

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh  dneh  prejeli  713 klicev občanov. 192 klicev je bilo interventnih, 6 nujnih.

29  interventnih  klicev  je  bilo  s  področja kriminalitete, 8 s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 98 s področja prometne varnosti in 70 s področja javnega reda in miru.

Od  petka  do danes so na našem območju obravnavali pet prometnih nesreč z lažjimi poškodbami udeleženih in 39 prometnih nesreč z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru  so ukrepali sedemindvajsetkrat.

O podrobnejšem dogajanju v nadaljevanju.

Petek, 22. oktober 2021

V  Vrbju,  na  območju  Policijske  postaje Žalec, so obravnavali tatvino. neznani  storilec je iz delavnice ob stanovanjski hiši ukradel restavrirano kolo  z  motorjem znamke ATX, dva okvirja za kolo z motorjem ter baterijski vijačnik.

V   Zagradu,   na   območju   Policijske  postaje  Celje,  so  obravnavali poškodovanje  vozila.  Neznani  storilec  je  na osebnem vozilu naredil več risov.

Sobota, 23. oktober 2021

V  Topovljah,  na  območju Policijske postaje Žalec, so obravnavali vlom v poslovno stanovanjski objekt. Storilec je vlomil v dvojne poslovne prostore in  v  stanovanje.  Iz  enih  poslovnih  prostorov in stanovanja je ukradel gotovino.

V Klokočovniku, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, je neznani storilec  vlomil  v   počitniško  hišico.  Prostore je preiskal, ukradel ni ničesar.

M.T./PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 0,852 seconds.