Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 26. 11. 2018 (zasegi vozil, podrobnosti o ropu črpalke)

26. 11. 2018 10:03

Ta konec tedna smo na Operativno komunikacijski center prejeli 217 klicev o interventnih dogodkih.

Zasegi vozil – PU Celje

V petek smo na Polzeli zasegli osebno vozilo 33-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Hitri test mu je potrdil prisotnost drog v telesu. Zaradi vožnje kljub ukrepu prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja smo v Celju vozilo zasegli 33-letnemu vozniku.

V Šentjurju smo v petek zasegli osebno vozilo 46-letni voznici, ki ji je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja. Zaradi istega razloga smo v Dravogradu zasegli vozilo 31-letnemu vozniku, V Žalcu smo vozili zasegli 54-letni voznici in 43-letnemu vozniku, ker sta brez vozniškega dovoljenja.

Požar – Bistrica ob Sotli

Na območju Bistrice ob Sotli smo obravnavali požar v stanovanjski hiši. Zagorelo je zaradi pregretja dimnika. Ogenj je poškodoval del podstrešja. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Tatvina kolesa – Celje

V Celju na Pucovi ulici smo obravnavali tatvino kolesa znamke GT, črno zelene barve. Storilec ga je ukradel iz kolesarnice stanovanjskega bloka.

Tatvina nafte – Celje

Na avtocestnem počivališču Lopata smo obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec jo je dobrih 200 litrov ukradel iz rezervoarja madžarskega tovornega vozila, medtem, ko je voznik počival.

Sobota 24. november 2018

Vlom v gostinski lokal – Velenje

V soboto zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Velenju. Storilec je ukradel blagajno z menjalnim denarjem in računalnik.

Rop bencinskega servisa – Celje

Nekaj minut pred 15. uro smo bili obveščeni o ropu bencinskega servisa na Mariborski ulici v Celju. Mlajši moški, visok okoli 170 cm, je z nožem v roki zagrozil prodajalcu in prodajalki na bencinskem servisu in zahteval denar. Ko ga je dobil je pobegnil proti Hudinji.

Zaseg vozila – Polzela

Na Polzeli smo v soboto zasegli osebno vozilo 24-letnemu vozniku, ki je vozil neregistrirano osebno vozilo brez vozniškega dovoljenja, na vozilu pa je imel nameščeni registrski tablici, ki pripadata drugemu vozilu.

Nedelja, 25. november 2018

Vlom – Šoštanj

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v skladiščne prostore v Šoštanju. Storilec je ukradel štiri pnevmatike s platišči, štiri platišča in motorno žago.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,245 seconds.